Anna voor logo mindescape

Blog 1 : Wat kan je verwachten

 

 

Hallo lezers van onze eerste blog!

 

We hadden beloofd te gaan bloggen en soms tussendoor te vloggen over onze escape room Mindescape in Rotterdam. Wat kunnen jullie verwachten van onze blogs? We zullen veel delen over onze ervaringen, hoe is het begonnen, wat zijn de leuke en minder leuke zaken.

Hebben jullie vragen voor ons, stel ze gerust en vertel vooral wat je graag wil weten zodat we hier in de volgende blogs op terug kunnen komen. Dus heb je vragen, brand los.

Wij zijn op dit moment druk bezig met het bouwen van onze nieuwe escape room en daarbij onze 2e kamer, namelijk de ” Expeditie ”. We hopen natuurlijk dat jullie binnenkort ook zo enthousiast zijn over de expeditie als over Anna’s Dollhouse. Anna’s Dollhouse nog niet gespeeld maar wel nieuwsgierig geworden?

https://mindescape.nl/annas-dollhouse/

In Anna’s Dollhouse hebben we al heel wat groepen mogen ontvangen en dit blijft leuk. Het ontvangen van gasten, het monitoren en het napraten (wat soms tot in de late uurtjes gebeurd).

In de volgende blog vertellen wij jullie uitgebreid hoe wij op het idee kwamen een eigen escape room te bouwen en wat hierbij kwam kijken.

Dit is een vrij korte blog maar op korte termijn komt de volgende online.

Via social media posten wij regelmatig leuke foto’s, ook maken we hierop bekend wanneer we voor de expeditie testgroepen gaan zoeken. Wil je ons volgen, klik dan op de volgende links.

Facebook :  https://www.facebook.com/escaperoommindescape/

Instagram : https://www.instagram.com/mindescape2018/

 

Liefs Talitha & Sabina

MindEscape